Leta 2018. godine saznala sam za humanitarnu platformu Act Foundation i njihov ogranak u Srbiji kao Act Srbija i postala njihov volonter jer zaista rade čisto i sa najboljom namerom. Moto ove fonadacije je Jedno dobro delo na dan. :) Doborodošli ste da se prijavite da volontirate i da zajedno ostvarujemo pozitivan doprinos u ovom svetu a pre svega u našoj okolini.
Divan susret sa divnim dušama održan u srcu Beograda, kod dragog čika Tome u njegovoj botaničkoj baštici. Priča o Reikiju, benefitima, iz ličnog iskustva i iskustva mojih učenika, kao i radionica zagrljaja podržana zvucima sa hanga koje nam je priuštio dragi Milan Dimoski.
Obroci spremani češće iz glave, a manje po standardnim receptima. Kreativnost na delu..
Najpre smo se malo upoznali. Potom sam vodila mentalnu radionicu zagrljaja nakon koje su učesnici podelili iskustva i u kojoj meri im je prijala, a na kraju smo svi medjusobno razmenili zagrljaje, grleći biće u svakom od nas, a ne telo. Prelepost jedna i vrlo sam srećna što sam mogla to da podelim sa svim dragim ljudima koji su učestvovali. Nakon radionice zagrljaja usledila je priča o Reikiju za zainteresovane, primerima iz života na koje nam sve divne načine Reiki pomaže. Hvala im svima. Hvala našim dušama i energiji ljubavi koja je bila sveprisutna.
Razne misli, životna shvatanja, afirmacije za svaki trenutak u svakom danu.. S ljubavlju, Sanja.
Prikazani su samo nekih od položaja koji se primenjuju tokom Reiki tretmana u samostalnom radu ili radu sa drugima. S ljubavlju, Sanja.
Kongres je održan u Novom Sadu. Trajao je dva dana i bio je to sedmi medjunarodni kongres. Izlagani su naučni radovi, svedočanstva i tendencije kako o fizičkoj ishrani, tako i o mentalnoj i emotivnoj, tj duhovnoj ishrani jedne individue. Bilo je tu radova i o ekologiji i očuvanju sredine. Ja sam učetvovala sa radom na temu "Reiki - Duhom vođena životna energija."
Nadomak kuće u kojoj živim postoje šume sa prirodnim izvorima koje rado posećujem sama ili sa prijateljima. Svaki dolazak u šumu je blagoslov. Raznolikost boja, vrsti biljaka, leptira, pesma ptica, proplanci koji "isplivaju" izmejdu delova šume, sve je to jedan mali raj za oči, dušu i telo.. Delim tu lepu radost sa svima vama. A osim tih naći će se i poneka fotografija iz šetnje, sa prozora, sa jezera ili već gde me put nanese, a gde se lepota lako ugleda.. Svako dobro dobri svete. :)
Telo sa godinama može postati fleksibilnije ukoliko se potrudimo. Razgibaniji um često vodi ka tome i da telo bude razgibanije ali i obrnuto. Godinama za sebe vežbam jogu, ništa preterano, ali dovoljno redovno i fleksibilnost se povećavala i povećava spontano. Nedavno sam otkrila i acro yogu koja se vežba u dvoje. Ona zahteva da postoji poverenje izmadju baze i letača. Osoba dole se naziva baza, osoba gore je letač. :)